Rüyada kalem satın almak

Rüyada kalem satın almak sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, malının artmasını sağlayacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalem satın almak gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada siyah göz kalemi satın almak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada uçlu kalem satın almak ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine işarettir.

Rüyada göz kalemi satın almak girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına alamet eder.

Rüyada kalem satın almak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına delalet eder.

Rüyada kurşun kalem satın almak yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine yorulur.

Rüyada kalem açtığını görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, yanlış yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalem sürmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada kalemle yazmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments