Rüyada kalça sıkmak

Rüyada kalça sıkmak hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kalça sıkmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı durumlar veya sorunlar belli plan veya düzenlemelerde belli uyarlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada kalça sıkmak zaman zaman kişiyi ezeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada eşinin kalçasını görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada açık kalça görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına işaret eder.

Rüyada birinin kalçasını görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına işarettir.

Rüyada kalçada ben görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, mutlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada kalçadan iğne yapmak rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kalçada morluk görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, şifa ve ilaç bulacağına işaret eder.

Rüyada büyük kalçalı kadın görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments