Rüyada kalbinden rahatsız olduğunu görmek

Rüyada kalbinden rahatsız olduğunu görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işarettir.

Rüyada kalbinden rahatsız olduğunu gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya evinizde ya da gayri menkullerle ilgili konularda özel yaşamınızla ilgili planlarınıza uyan değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kalbinden rahatsız olduğunu görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına delalet eder.

Rüyada rahat yatakta yatmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü rahatsız etmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının rahatsızlandığını görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rahatsız edilmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına işarettir.

Rüyada rahat koltuğa oturmak ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına işarettir.

Rüyada rahat olmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mide rahatsızlığı görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments