Rüyada kalbinden yaralanmak

Rüyada kalbinden yaralanmak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada kalbinden yaralanmak gördüyseniz:

  • Gereken şekilde atağa geçerseniz dar boğazları kolayca geçebilirsiniz.

Rüyada kalbinden yaralanmak gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kalbinden vurulduğunu görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına delalettir.

Rüyada kalbinin attığını görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada kalbinden rahatsız olduğunu görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada başkasının kalbini sökmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kalbinin durmasını görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine alamet eder.

Rüyada insan kalbi yemek sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, geçiminin zor hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalbi sıkışmak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, kırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments