Rüyada kalbini elinde görmek

Rüyada kalbini elinde görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına rivayet eder.

Rüyada kalbini elinde gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin ediyor.

Rüyada kalbi eline almak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, sermayesini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi kalbini eline almak zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada kalbini eline almak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işarettir.

Rüyada elini kalbine koymak zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine inanılır.

Rüyada kalbi elinde görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada kalbi elinde tutmak sıkıntıların son bulacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kalbi ele almak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalbini elinde tutmak müşkül durumların üstesinden geleceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments