Rüyada kakalı bez görmek

Rüyada kakalı bez görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada kakalı bez gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz mantıken olduğu kadar fiziksel olarak da mümkün olmayabilir.

Rüyada bebek bezinde kaka görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalet eder.

Rüyada kakalı bez görmek içine büyük bir huzurun dolacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin bezine kaka yaptığını görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kakalı bez yıkamak herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kakalı bebek bezi görmek borçlarından kurtulacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hazır bez görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada bez bebek görmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada elinde bez görmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments