Rüyada kaka yapıp temizlemek

Rüyada kaka yapıp temizlemek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, geriye doğru gideceğine tabir olunur.

Rüyada kaka yapıp temizlemek gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz yeni fırsatların önünü açıyor.

Rüyada kaka yapıp temizlemek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine delalettir.

Rüyada kaka yapıp üstünü örtmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaka yapıldığını görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaka yapıp rahatlamak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvaletini yapıp temizlemek rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada büyük abdest yapıp temizlemek hayat kalitesinin de yükseleceğine, yeni bir ev alınacağına rivayet eder.

Rüyada bebek kakası temizlediğini görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulur.

Rüyada tuvalette kaka temizlemek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments