Rüyada kafese girdiğini görmek

Rüyada kafese girdiğini görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kafese girdiğini gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ailenizle ilgili konularda uzlaşmacı olmanızda fayda var.

Rüyada kuşun kafese girdiğini görmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına tabir olunur.

Rüyada kafese girdiğini görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, ters giden işlerin normale döneceğine inanılır.

Rüyada kafes içinde maymun görmek işi ile gündeme geleceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kafes içinde aslan görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine inanılır.

Rüyada yeşil kafes görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafeste görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına delalet eder.

Rüyada altın kafes görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafesde güvercin görmek kızına daima sahip çıkacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments