Rüyada kafası olmayan at görmek

Rüyada kafası olmayan at görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kafası olmayan at gördüyseniz:

  • İnsanların sizin söylediğiniz yoldan ilerlememesini veya fikirlerinize karşı çıkmasını kişisel algılamamalısınız.

Rüyada atın kafasını kesmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada at kafalı insan görmek sağlığının da yerine geleceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz at kafası görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at kafası görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Rüyada kafasiz at görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada iki kafalı at görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine delalet eder.

Rüyada at kafası çizmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada at kafası kesmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments