Rüyada iki kafalı at görmek

Rüyada iki kafalı at görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, kazancının günden güne azalacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada iki kafalı at gördüyseniz:

  • Size zarar veren veya imajınız ya da tarzınızla ilgili konularda yanıltan kişilere ödün vermemeli, kendiniz için en iyisi ne ise, o yönde ilerlemelisiniz.

Rüyada at kafası yemek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada at kafalı insan görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine alamet eder.

Rüyada kafasiz at görmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi alamet etmektedir.

Rüyada iki kafalı at görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada atın kafasının kesildiğini görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada at kafası görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada at kafası çizmek rahatın kaçacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz at kafası görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments