Rüyada kafada yara görmek

Rüyada kafada yara görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına alamet eder.

Rüyada kafada yara gördüyseniz:

  • Bazı konular olumlu ilerleyebilir.

Rüyada kafasında yara görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafada yara olduğunu görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine işaret eder.

Rüyada kafasından yaralandığını görmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına inanılır.

Rüyada kafada yara görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafa derisinde yara görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafasında yara olduğunu görmek büyüleyeceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına yorulur.

Rüyada kafada büyük yara görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, el açmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments