Rüyada kafada yara olduğunu görmek

Rüyada kafada yara olduğunu görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, mutluluğa ve neşeye, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına delalettir.

Rüyada kafada yara olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi yaşadığınız yeri veya standartlarınızı geliştirmenizi sağlayacak adımlar atabilirsiniz.

Rüyada kafada büyük yara görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, alım gücünün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafamda yara görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafasında yara olduğunu görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafada yara kabuğu görmek hatalı yollara sapılacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafa yara görmek gönlündeki gibi sevileceğine, hainlik yapacağına yorulur.

Rüyada kafasında yara görmek umduğunu bulamayacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına işarettir.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek çok günah işleyeceğine, muradının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafası yaralanmak sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments