Rüyada üzerinde kene görmek

Rüyada üzerinde kene görmek aile hayatının bozulacağına, aile saadetinin de artacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, bekar ise evleneceğine, hainlik yapacağına yorulur.

Rüyada üzerinde kene gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden gelen iyilik ya da desteklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada uçan kene görmek kudret ve destek olacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük kene görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine delalettir.

Rüyada köpekten kene toplamak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek üstünde kene görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kulakta kene görmek rüya sahibinin elinin darlaşacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine rivayet eder.

Rüyada vücuduna kene yapıştığını görmek en çetin zorlukların aşılacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçta kene görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada üzerinde kene görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments