Rüyada iş yerine çiş yapmak

Rüyada iş yerine çiş yapmak kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, yeni bir hayat kurulacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada iş yerine çiş yapmak gördüyseniz:

  • Arabalar ya da teknolojik cihazlarla ilgili finansal bütçe ayırmak gerekebilir.

Rüyada iş yerine çiş yapmak kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine işaret eder.

Rüyada yeni bir iş yerine taşınmak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada gözyaşı yerine kan görmek insanları kıracağına, üzeceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya rivayet etmektedir.

Rüyada dişini yerine takmak çok hayırlı işlere imza atacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yerine askere gitmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine işaret eder.

Rüyada ziyaret yerine gitmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yerine gelinlik giymek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının avret yerine dokunmak ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments