Rüyada kadının adet kanı görmek

Rüyada kadının adet kanı görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, kısmetlerin çoğalacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının adet kanı gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu inatçı bir kişiye anlatmaya çalışırken zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada kadının adet kanı görmek kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette adet kanı görmek böylece hayata yeniden sarılacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına delalettir.

Rüyada başka birinin adet kanını görmek özgüveninde artış yaşanacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine yorulur.

Rüyada adet kanı görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, mutluluğunu çoğaltacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adet kanı yemek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi adet kanını görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada bir damla adet kanı görmek kısmetinin açılacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada adet kanı silmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments