Rüyada adet kanı görmek

Rüyada adet kanı görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada adet kanı gördüyseniz:

  • Özgüveninizin düşüşü yapabileceklerinizi kısıtlayabilir, tuzaklara kapılmayın.

Rüyada adet kanının elbiseye bulaştığını görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine inanılır.

Rüyada adet kanını yıkamak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada adet kanı yıkadığını görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine rivayet eder.

Rüyada bir damla adet kanı görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada adet olduğunu ve kanı görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine tabir olunur.

Rüyada adet kanını yıkadığını görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının adet kanını görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının adet kanı görmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments