Rüyada kadına sürtmek

Rüyada kadına sürtmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, darlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada kadına sürtmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı tam olarak şekillendirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada kadına sürtmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü görmek işlerin günden güne daha da artacağına, önemli bir şahsiyet olacağına delalet etmektedir.

Rüyada araba sürdüğümü görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, hayatının iplerini eline alacağına inanılır.

Rüyada maskara sürdüğünü görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin oje sürdüğünü görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada paten sürdüğünü görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına alamet eder.

Rüyada traktör sürdüğünü görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, borçlanılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının oje sürdüğünü görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments