Rüyada kadın saçı koklamak

Rüyada kadın saçı koklamak yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, daha fazla gelire kavuşacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kadın saçı koklamak gördüyseniz:

  • Size söz verilmiş olsa da bazı bilgilere ulaşmanız henüz mümkün olmayabilir.

Rüyada kadın saçı koklamak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, dine ve allah’a yakınlaşacağına tabir olunur.

Rüyada kadını koklamak rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kadın koklamak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadını koklamak güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada saçları koklamak asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını koklamak verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin saçını koklamak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kazancının iki kat artacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin saçlarını koklamak istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, sorunlarının günden güne artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments