Rüyada saçları koklamak

Rüyada saçları koklamak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçları koklamak gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da önemli noktalarda bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada kadın saçı koklamak askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçları koklamak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına işarettir.

Rüyada saçını koklamak hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada birinin saçını koklamak kazancını artıracağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin saçını koklamak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine delalet eder.

Rüyada saçı koklamak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç koklamak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin saçlarını koklamak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments