Rüyada saçlarını koklamak

Rüyada saçlarını koklamak karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarını koklamak gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin bozulması, insanlarla sert konuşmalar yapmak veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Rüyada saçı koklamak maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin saçını koklamak kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarını koklamak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına tabir olunur.

Rüyada saçları koklamak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin saçını koklamak hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yarınlarına inanacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin saçlarını koklamak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, aksiliklerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını koklamak kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına alamet eder.

Rüyada birinin saçını kokladığını görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments