Rüyada arkadaşına ağlamak

Rüyada arkadaşına ağlamak hastalığının düzeleceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşına ağlamak gördüyseniz:

  • Geleceğinizle ilgili doğru kararlar alabilmek, doğru seçimler yapabilmek için kendi başınıza kalmaya ihtiyacınız var.

Rüyada arkadaşın ağlamak düzeninin sarsılacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşa sarılmak ağlamak uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşımın ağladığını görmek önemli bir makama terfi alacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının omzunda ağlamak çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada yakın arkadaşın ağladığını görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla beraber ağlamak işlerden hayır gelmeyeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşının ağladığını görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşınla birlikte ağlamak yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments