Rüyada kadın mahkum görmek

Rüyada kadın mahkum görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın mahkum gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, önemli bir adımınızı veya uzun vadeli bir plan ya da projenizi ilgilendiren olaylarda sakin davranmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada mahkum kadın görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kadın mahkum görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kendini mahkum olarak görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine alamet eder.

Rüyada idama mahkum edildiğini görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada mahkum kaçırmak uğranılan zararların telafi edileceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına inanılır.

Rüyada mahkum olmak kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapse mahkum olmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine yorulur.

Rüyada mahkumun çıktığını görmek maddi açıdan zarar edileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Şaziye

Rüyamda tutuklu tanımadığım bir kadın telefonda konuşuyorduk ve benden şırdan getirmemi istedi