Rüyada kadın doğum uzmanına gitmek

Rüyada kadın doğum uzmanına gitmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada kadın doğum uzmanına gitmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda karşınızdaki kişinin bazı beklentileri nedeniyle baskısını hissediyorsunuz.

Rüyada kadın doğum uzmanına gitmek sağlıklı bir ömür süreceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine tabir olunur.

Rüyada kadın doğum uzmanı görmek vaaz ve nasihate, daha sonra işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzman çavuş olduğunu görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzman çavuş görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzman olmak büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın doğuma gitmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına delalettir.

Rüyada kadın doğumcuya gitmek yüksek tahsil yapacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada doğum için hastaneye gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments