Rüyada kadın doğumcuya gitmek

Rüyada kadın doğumcuya gitmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına tabir olunur.

Rüyada kadın doğumcuya gitmek gördüyseniz:

  • O kişilere biraz cesaret verirseniz yeni bir arkadaşlık kurabilirsiniz.

Rüyada kadın doğuma gitmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, isteklerinin erteleneceğine inanılır.

Rüyada kadın doğumcuya gitmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işarettir.

Rüyada kadın doğum uzmanına gitmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada doğum yapmaya gitmek layık olduklarına sahip olacağına, hayırlı bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada doğum doktoruna gitmek pişmanlığa, kısa süreli hastalık yaşamasına işarettir.

Rüyada hamile olmak ve doğuma gitmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada doğum yapmak için hastaneye gitmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile olup doğuma gitmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments