Rüyada kabus görmek

Rüyada kabus görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, tebrik edileceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabus gördüyseniz:

  • Belli bir teklif ya da önerinin değerlendirmesini yaparken gerçekçi olmanızda fayda var.

Rüyada sık sık kabus görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada devamlı kabus görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kabusla uyanmak tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada her gece kabus görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabus görerek uyanmak allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulur.

Rüyada hep kabus görmek elde edilen nasibin artacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada kabus görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments