Rüyada kabeyi yıkık görmek

Rüyada kabeyi yıkık görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabeyi yıkık gördüyseniz:

  • Maddi değeri olan şeyleri korumalısınız.

Rüyada kabeyi yıkık görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada yıkık yer görmek hayata daha sıkı tutunacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine inanılır.

Rüyada evini yıkık dökük görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine yorulur.

Rüyada ev yıkık görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkık köprüden geçmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet eder.

Rüyada eski yıkık dökük ev görmek mekân değiştireceğine, işlerin sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada yıkık apartman görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada yıkık harabe görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments