Rüyada kabenin taşındığını görmek

Rüyada kabenin taşındığını görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabenin taşındığını gördüyseniz:

  • Kişiliğinize zarar vermeden veya maddi açıdan kısıtlanmadan fark yaratabilmenin yolları üzerine düşünmelisiniz.

Rüyada kabenin taşındığını görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir eve taşındığını görmek amaçlardan sapmaya, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin taşındığını görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kiracının taşındığını görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada komşumun taşındığını görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada oturduğun evden taşınmak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işaret eder.

Rüyada musalla taşında yattığını görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski evine taşındığını görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments