Rüyada oturduğun evden taşınmak

Rüyada oturduğun evden taşınmak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına rivayet eder.

Rüyada oturduğun evden taşınmak gördüyseniz:

  • Öfkelenmek veya alınmak belli konuların gidişatını değiştirmeyecektir, bindiğiniz dalı kesmemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada daha önce oturduğu eve taşınmak allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada eskiden oturduğun eve taşınmak büyük bir başarının elde edileceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Rüyada oturduğun evden taşınmak toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada oturduğu evden taşınmak dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, işlerinden de geri kalacağına inanılır.

Rüyada eski oturduğun eve taşınmak umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet eder.

Rüyada eski oturduğu eve taşınmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, ekmeğin kesileceğine rivayet eder.

Rüyada eski oturduğum eve taşınmak parasının ve malının eksilmeyeceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski oturduğu eve geri taşınmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments