Rüyada işyerinde duman görmek

Rüyada işyerinde duman görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına rivayet eder.

Rüyada işyerinde duman gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda uzun vadeli ilişki, iş birliği ya da işlere veya uzun zamandır çözüm bekleyenlere odaklanmalısınız.

Rüyada işyerinde duman görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda duman görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde duman görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada soba ve duman görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine işarettir.

Rüyada duman çıktığını görmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, allah katında yükseleceğine inanılır.

Rüyada dumanlı ateş görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada duman rengi kedi görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ağzından sigara dumanı çıkarmak kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments