Rüyada istifa vermek

Rüyada istifa vermek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine yorulur.

Rüyada istifa vermek gördüyseniz:

  • İşinizde veya sektörünüzde başarılı şekilde konumunuzu koruyabilmek için ne gerekiyorsa yapmanız da fayda var.

Rüyada işten istifa ettiğini görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, işlerini hafifleteceğine işaret eder.

Rüyada başkasının istifa ettiğini görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada istifa yazmak işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada başbakanın istifa ettiğini görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada istifa vermek yatırımlarının kar getireceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada istifa mektubu görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada işten istifa etmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının istifa ettiğini görmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, malların artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments