Rüyada başkasının istifa ettiğini görmek

Rüyada başkasının istifa ettiğini görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, çok zor günler yaşayacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalettir.

Rüyada başkasının istifa ettiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının hareketlerini tehditkar bulsanız bile, ani tepkilerden sakınmalısınız.

Rüyada başbakanın istifa ettiğini görmek başarılı bir kişi olacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının istifa ettiğini görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada işinden istifa ettiğini görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, kişinin rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada işten istifa ettiğini görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının istifa ettiğini görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına inanılır.

Rüyada birinin istifa ettiğini görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada işyerinden istifa etmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada istifa mektubu görmek burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments