Rüyada saçlarını kurutmak

Rüyada saçlarını kurutmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işarettir.

Rüyada saçlarını kurutmak gördüyseniz:

  • Biraz azimle çok yol alacaksınız.

Rüyada saç kurutmak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada saçını kurutmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine delalettir.

Rüyada saç kuruttuğunu görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada saçı kurutmak hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak saçı kurutmak sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada saç kurutma makinesi görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine alamet eder.

Rüyada saçlarını kurutmak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak saç kurutmak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments