Rüyada ıslak mont görmek

Rüyada ıslak mont görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, hanenizde bolluk olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına delalettir.

Rüyada ıslak mont gördüyseniz:

  • Ufak tefek duygusal durumların sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Rüyada ıslak mont görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada krem rengi mont giymek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada mont satmak bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı mont giydiğini görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine tabir olunur.

Rüyada mont görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, maddi anlamda güçleneceğine alamet eder.

Rüyada sarı deri mont görmek mubah olmayan yollara sapacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına inanılır.

Rüyada sarı mont giymek sorunların kalmayacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah mont görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments