Rüyada kırmızı mont giydiğini görmek

Rüyada kırmızı mont giydiğini görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı mont giydiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarının bedelini siz ödemek istemezsiniz.

Rüyada kırmızı mont giymek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, ayıplanacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı mont giydiğini görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı deri mont giymek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işarettir.

Rüyada kırmızı deri mont görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalettir.

Rüyada başkasının montunu giymek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada yeni deri mont giymek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine alamet eder.

Rüyada birinin mont giydiğini görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski montunu giymek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments