Rüyada ıslak kuran görmek

Rüyada ıslak kuran görmek düşmanların çok üzüleceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, fikirlerinin çatışacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak kuran gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için daha fazla zaman harcamalısınız.

Rüyada ıslak kuran görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı kerimi ıslak görmek geçimin kolaylaşacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak terlik görmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna delalettir.

Rüyada ıslak mont görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını ıslak görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, mutlu bir insan olunacağına delalettir.

Rüyada ıslak bez görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada ıslak kek yediğini görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına delalettir.

Rüyada ıslak külot görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments