Rüyada ıslak bez görmek

Rüyada ıslak bez görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ıslak bez gördüyseniz:

  • Yalnız bir insansanız yeni bir ilişki yaşamaya kendinizi şimdiden hazırlayın.

Rüyada ıslak bez görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz bir bez görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı sofra bezi görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, onların mutlu haberlerini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sofra bezi sermek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada adet bezi yıkamak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada toz bezi yıkamak çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin bezine kaka yaptığını görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli bez yıkamak üzerindeki yükten kurtulacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Melek

Rüyamda komşumun el bezisini sıkıyordum