Rüyada duvarı ıslak görmek

Rüyada duvarı ıslak görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, onlardan fayda göreceğine, geçim derdine düşeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, önünü açacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada duvarı ıslak gördüyseniz:

  • Yeni aşklar da söz konusu olabilir.

Rüyada duvarı ıslak görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına tabir olunur.

Rüyada evin duvarını ıslak görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada ıslak duvar görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evin duvarlarını ıslak görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak yün görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada ıslak güvercin görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak çamaşır giymek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak örtü görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments