Rüyada ışıkları yakmak

Rüyada ışıkları yakmak uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına rivayet eder.

Rüyada ışıkları yakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda öfkenizi yansıtmanız durumunda işler daha da karışabilir.

Rüyada evde ışık yakmak büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada evin ışığını yakmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına tabir olunur.

Rüyada caminin ışıklarını yakmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ışık yakmak şansın ve kısmetin de açık olacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine inanılır.

Rüyada evin ışıklarını yakmak çok üzüntü yaşayacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada ışığı yakmak sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işarettir.

Rüyada ışıkları yakmak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta ışık yakmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments