Rüyada ışığı yakmak

Rüyada ışığı yakmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, şansın döneceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, başarı ve zafer kazanacağına delalettir.

Rüyada ışığı yakmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ihmal ya da refuse etmemenizde fayda var.

Rüyada caminin ışıklarını yakmak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına inanılır.

Rüyada evin ışıklarını yakmak sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada ışığı yakmak geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalettir.

Rüyada evin ışığını yakmak bir süre sıkıntı çekeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada ışıkları yakmak anne babayla ters düşüleceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada ışık yakmak aile içinde saadetinin artacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde ışık yakmak sevinç gözyaşları dökmeye, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta ışık yakmak allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments