Rüyada ışık açıp kapamak

Rüyada ışık açıp kapamak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hasta ve üzgün olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ışık açıp kapamak gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Rüyada ışık açıp kapamak maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencere açıp kapamak alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapıyı açıp kapamak bir takım sorunlar çıkacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına delalet eder.

Rüyada ışıkları kapamak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapadokya görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne kapı kapamak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, maddi olarak zayıflayacağına yorulur.

Rüyada kepenk kapamak duyguların karşılık bulacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada basını kapamak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments