Rüyada ışgın bitkisi görmek

Rüyada ışgın bitkisi görmek çok güzel günler geçireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, yıkılacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada ışgın bitkisi gördüyseniz:

  • İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Rüyada kauçuk bitkisi görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil bitki görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil bitki yemek rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada bitki ekmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına delalet eder.

Rüyada salon bitkisi görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına delalet etmektedir.

Rüyada süs bitkisi görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine işarettir.

Rüyada zehirli bitki görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına inanılır.

Rüyada bitki çayı içmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, merdiven atlayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments