Rüyada iş arkadaşlarıyla vedalaşmak

Rüyada iş arkadaşlarıyla vedalaşmak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, gözyaşı dökeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, elinin de bollaşacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Rüyada iş arkadaşlarıyla vedalaşmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın teklifini kabul ederek eğlenceli saatler geçirmeniz veya değişik konularla ilgilenmeniz olasıdır.

Rüyada iş arkadaşlarıyla vedalaşmak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşınla vedalaşmak hayatı boyunca hep sevileceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşlarıyla vedalaşmak işsizlerin iş sahibi olacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşla vedalaşmak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla vedalaşmak yapılan işte yeniden kara geçileceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalettir.

Rüyada arkadaşla vedalaşmak kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarına veda etmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle vedalaşmak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments