Rüyada eski sevgiliyle vedalaşmak

Rüyada eski sevgiliyle vedalaşmak kendisine kar ve mutluluk getireceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, ailesini kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Bazı sırlarınız sizi sevmeyen kimselere taşınabilir.

Rüyada eski sevgiliyle vedalaşmak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliye veda etmek kazancın devamlı olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliye veda etmek başına türlü belalar geleceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle vedalaşmak rakiplerin oyununa gelineceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada ölüyle vedalaşmak sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesiyle vedalaşmak hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarla vedalaşmak bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşularla vedalaşmak sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments