Rüyada ırmakta yürümek

Rüyada ırmakta yürümek her şeyin iyiye doğru gideceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada ırmakta yürümek gördüyseniz:

  • Ne kadar az şey söylenirse o kadar iyi olabilir.

Rüyada ırmak kenarında yürümek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, yuva kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmak üstünde yürümek çok yorulacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına işarettir.

Rüyada ırmakta yürümek onun istediği yoldan gideceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ırmak üzerinde yürümek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına rivayet eder.

Rüyada ırmak içinde yürümek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına tabir olunur.

Rüyada ormanda ırmak görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dere ırmak görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada ırmakta su görmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments