Rüyada ırmakta yıkanmak

Rüyada ırmakta yıkanmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, dedikodu edeceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ırmakta yıkanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin sevgilerini veya bağlılıklarını test etme arzunuzu bastırmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada ırmakta balık avlamak yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine işaret eder.

Rüyada ırmak deniz görmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada berrak ırmak elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, konforundan da ödün vereceğine işarettir.

Rüyada ırmak nehir görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ırmak ve balık görmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, herkesin takdirinin toplanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bir ırmak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada ırmak kenarında oturmak lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, işlerinin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmaktan balık tutmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments