Rüyada iri beyaz yılan görmek

Rüyada iri beyaz yılan görmek kazancın devamlı olacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, hasretliğin biteceğine işaret eder.

Rüyada iri beyaz yılan gördüyseniz:

  • Ummadığınız bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir ya da, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Rüyada beyaz iri yılan görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine delalet eder.

Rüyada iri beyaz yılan görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet eder.

Rüyada büyük iri yılan görmek başına uğursuz olayların geleceğine, yoksul için zenginliğe işaret etmektedir.

Rüyada iri yeşil yılan görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada iri büyük yılan görmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri yılan öldürmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri sarı yılan görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına delalettir.

Rüyada siyah iri yılan görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments