Rüyada iri kar görmek

Rüyada iri kar görmek rahata ve huzura kavuşacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada iri kar gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanın veya farklı konularda kazançlı çıkmanın yeni yöntemleri söz konusu olabilir.

Rüyada iri kar görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına inanılır.

Rüyada iri taneli kar yağdığını görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri taneli kar görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına alamet eder.

Rüyada iri kar tanesi görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada iri kertenkele görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri siyah üzüm görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada iri kaplumbağa görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri üzüm yemek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments