Rüyada iri siyah üzüm görmek

Rüyada iri siyah üzüm görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, hastalığının düzeleceğine delalet eder.

Rüyada iri siyah üzüm gördüyseniz:

  • Siz bir işverenseniz gene maddi olarak iyi bir yatırımın hesaplarına girebilirsiniz.

Rüyada iri siyah üzüm görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri siyah üzüm yemek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada iri beyaz üzüm görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına yorulur.

Rüyada iri yeşil üzüm görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada iri taneli üzüm görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri üzüm yemek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine işarettir.

Rüyada iri taneli üzüm yemek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına delalet eder.

Rüyada iri üzüm toplamak etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments