Rüyada iri buğday görmek

Rüyada iri buğday görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, o masumların bedduasını alacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada iri buğday gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde halledilmesinde ısrar etmeniz, olayların daha da kötüye gitmesi anlamına gelebilir.

Rüyada iri buğday tanesi görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine delalettir.

Rüyada iri taneli buğday görmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, aile hayatlarını bozulacağına yorulur.

Rüyada iri buğday görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri örümcek görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada iri boğa görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri armut yemek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri siyah üzüm görmek rahat bir nefes alacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine inanılır.

Rüyada iri beyaz yumurta görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments