Rüyada iri tavuk görmek

Rüyada iri tavuk görmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri tavuk gördüyseniz:

  • Bazı konularda tutumunuzu değiştirmeniz durumunda ilginç kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada iri tavuk görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada iri beyaz tavuk görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına delalettir.

Rüyada iri kaplumbağa görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada iri beyaz üzüm görmek sıkıntılardan kurtulmaya, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada iri üzüm toplamak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine tabir olunur.

Rüyada iri soğan görmek zararın telafi edileceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına delalet eder.

Rüyada iri balık tutmak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına inanılır.

Rüyada iri yağmur görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments